Ruokakirkko

Jokilaakson seurakunta Tulkkilantie 26, Kokemäki

Jaetaan kauppojen ylijäämäruokaa. Ruokaa jaetaan niin, että kerrallaan päästetään muutama henkilö ottamaan ruokaa. Tilaisuuteen tullaan MASKI kasvoilla. käsien desinfioimiseen on tarjolla käsidesiä. Pyydetään huolehtimaan turvaväleistä jakotilanteessa.

Kesätori

Kesätori Kilkunkatu 7, Kokemäki

Seurakunnalla pöytä kesätorilla Kilkunkatu 7. Myytävänä mm. kahvia, leivonnaisia, yms.

Ruokakirkko

Aamurukous toimistolla

Jokilaakson seurakunta Tulkkilantie 26, Kokemäki

Tule mukaan rukoilemaan yhteisten asioiden puolesta tai tuo omia asioitasi yhteiseen rukoukseen.

MATKALLA -raamis

Jokilaakson seurakunta Tulkkilantie 26, Kokemäki

12 kokoontumisen sarja alkaa. Tutustutaan video-opetuksen ja keskustelujen avulla Raamatun päätapahtumiin ja henkilöihin. Kahvitarjoilu. Teretuloa mukaan!