Jokikirppiksen avajaiset

Jokikirppis Tulkkilantie 30, Kokemäki

Jokikirppis avaa ovensa uusissa tiloissa Jokikeskuksessa, Tulkkilantie 30. Tervetuloa ostoksille uuteen myymälään! Myytävänä mm. hernekeittoa paikalla syötäväksi ja omiin astioihin, leivonnaisia, säilykkeitä, ym. ym. Lisäksi kahvitarjoilu.

Jokilaakson seurakunta Tulkkilantie 26, Kokemäki

Ruokakirkossa lyhyt hartaushetki ja kauppojen ylijäämäruuan jako. Paikalle tullaan vain oireettomana. Turvavälit ja käsien desinfiointi muistettava.

Jumalanpalvelus

Mukana Tuulevi Juvonen Kahvitarjoilu

Jokilaakson seurakunta Tulkkilantie 26, Kokemäki

Mukana mm. Pirjo Pöllänen Lahdesta, Salme Martikainen Kahvitarjoilu.